VAŠA KOŠARICA
No item added.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Kabuki Kist Za Nanosenje Tekucih Proizvoda I Proizvoda U Prahu Na Lice I Tijelo Brenda La Piel Lana Jurcevic
KABUKI kist
119,00 kn
Ulje Za Suncanje Sa Sljokicama Brenda Prirodne Kozmetike La PIEL Od Lane Jurcevic
Beach BABE
159,00 kn

La PIEL zapošljava

La PIEL TRAŽI:

VODITELJA DRUŠTVENIH MREŽA / CONTENT CREATORA / COPYWRITERA

 

 

Rok predaje materijala: 22.07.2021. na email: lapielpromo@gmail.com

 Tražimo osobu:

  • visokih estetskih kriterija koja će planirati objave na društvenim mrežama s postojećim materijalima, ali i povremeno sama kreirati sadržaj na društvenim mrežama na moderan, privlačan i zanimljiv način prateći smjernice brenda. Uvjet nisu profesionalna foto i video kamera, već su dovoljan mobitel viših performansi te mobilne aplikacije za montažu videa.
  • Koja estetsku inspiraciju pronalazi na platformama poput pinteresta, instagrama, modnih časopisa, i sadržajno na tiktoku/instagramu i platformama poznatih kozmetičkih brendova.
  • koja voli kozmetiku i ima barem osnovno znanje o sastojcima, prirodnoj kozmetici i filozofiji koju gradi La PIEL.
  • koja će sav taj sadržaj popratiti zanimljivim, interaktivnim i edukativnim opisima ispod objava, s povremenim pisanjem članaka za blog ili medije.

 

* KARAKTERISTIKE: osoba spremna za učenje, rad u teamu, biti samoinicijativna, vrijedna, otvorena za sugestije, fleksibilna s radnim vremenom, te željna napretka.

* Opcija: pola ili puno radno vrijeme.

 

ZADATAK:

  1. Složiti prijedlog instagram feeda (minimalno 4 reda, odnosno minimalno 12 fotografija koristeći 50 % naše fotografije s instagrama, a ostatak s drugih kanala (pinterest, google itd.) pronalazeći inspo fotke, ljudi, raspoloženja, detalja, neke lokacije, tekstura proizvoda, stvarajući skladnu i lijepu estetiku kroz boje i kroz to sve približiti pratiteljima da se radi o brendu koji promovira, ne samo svoje proizvode već i koristan sadržaj i stvara jednu trenutno, ljetnu atmosferu. Za planiranje IG feed-a koristite aplikacije (PLANN ili FEED PREVIEW) ili aplikacije u kojoj možete napraviti kolaž. Pogledajte primjet strukturu i raznolikosti feeda niže - ne mora biti identično, ali samo da se ne ponavlja osoba iznad osobe, kao ni osoba pored osobe, da nikad sličan sadržaj nije jedan iznad drugog niti pored drugog istog tipa). 

Pokazat ćemo vam na dva primjera, DA i NE:
PRIMJER pomalo neurednog i kaotičnog feeda, u kojemu nema preglednosti ni prostora između slika:

La Piel Trazi Zaposlenike Content Creator Copywriter Voditelj Drustevnih Mreza

                  
  PRIMJER feeda koji je pregledniji, ujednačeniji bojama i raznolik:

La Piel Trazi Zaposlenike Content Creator Copywriter Voditelj Drustevnih Mreza

Kako Treba Izgledati La Piel Instagram Feed Profil
                              

 

  1. Za 3-4 fotografije iz tog feed plana, napisati popratni tekst/caption.

  2. Napisati kratak, zanimljiv članak za medije od otprilike 3000 znakova o GLAM TANU (atraktivan naslov i adekvatan članak u kojem se nude informacije bitne za potencijalne kupce). Info o GLAM TAN imate na našem webu www.mylapiel.com
  1. Snimiti ili montirati 2 videa do 20 -30 sekundi ili koristiti sadržaj s interneta ili nasih kanala na neku određenu temu po vlastitom odabiru (Pogledajte naše reels-e/tiktokove, teme koje obrađujemo i na koji način. Kao i objave kakve radimo). Možete vi biti u njemu, ne morate.. imate potpunu slobodu, ali razmišljajte što će okupirati pratitelje.
  1. Set od 6 storija na određenu temu (temu sami birate, razmišljajući što je zanimljivo pratiteljima. Savjet: Vole interakciju/ankete, jako atraktivan sadržaj foto/video, zanimljive teme i slično (sadržaj također možete uzeti s naših ili drugih kanala kako bi sve uklopili u najbolju priču).

        

La Piel Instagram Story Primjer

PRIMJER KOMUNIKACIJE I AKTUALNE TEME, LIJEPE ESTETIKE

 

La Piel Prirodna Kozmetika Primjer Story Instagram

PRIMJER PROMO STORIJA SA SWIPE UP-OM

 

Rok predaje materijala: 22.07.2021. na email: lapielpromo@gmail.com

Kao i osobne podatke (Ime, prezime, grad, broj telefona).

 

Hvala puno na interesu, veselimo se vidjeti vaše prijedloge! Vaš La PIEL! <3


Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najskuplje sastojke najviše i najčišće kvalitete koji će duboko njegovati vaše tijelo.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih djevojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.