La PIEL zapošljava! SOCIAL MEDIA MANAGER
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Njegujuci Balzam Za Usne Brenda Prirodne Kozmetike La PIEL
''KISS ME'' lip balm
€3,45
25,99 HRK
Piling Za Tijelo Od Kave Brenda La PIEL Lane Jurcevic
Coffee BABE
€19,80
149,18 HRK

La PIEL zapošljava! SOCIAL MEDIA MANAGER

SOCIAL MEDIA MANAGER/CONTENT CREATOR

Hej!
Drago nam je što si ovdje i što želiš postati dio našeg kreativnog tima! :)
Jedva čekamo vidjeti kako ti vidiš nas i sadržaj koji bi se kreirao. Ako si spremna s nama dalje graditi La PIEL kao moderan i inovativan brend, evo nekoliko zadataka u nastavku, za koje te molimo da napraviš do 25.10. i pošalješ nam na e-mail: posao@lapielshop.com, s naslovom e-maila "SOCIAL MEDIA MANAGER", a u slučaju da imaš neka dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju (možeš nam se javiti na whatspp: +385 99 255 8080 (Katarina)).
TIPS:
 • kada radiš content, radi ga na način kao da se obraćaš svojoj prijateljici (tako i mi komuniciramo s našim followerima), tim jezikom i opuštenom komunikacijom. pokušavajući joj je približiti i objasniti nešto na jedan zanimljiv i friendly način, ugodno s korisnim :)
 • pokušaj da je estetski što ljepše
 • iskoristi sve čari svakog od kanala pokušavajući napraviti što bolju interakciju s followerima
ZADACI:
 1. NAPRAVITI 1 SET STORIJA (od cca 10 storija, bilo video, bilo foto, bilo mix) na temu: LOVE THE SKIN YOU'RE IN s popratnom komunikacijom i eventualno dodatnim opcijama koje se nude u sklopu storija.
  *Apsolutna sloboda za napraviti bilo što i s bilo kojim materijalima, s bilo kojih kanala.
 2. NAPIŠI 3 TEME KOJE BI TI OBRADILA ZA TIKTOK/REELS, a za koje misliš da bi bili followerima zanimljivi, edukativni, zabavni s potencijalnom da postanu viralni (što specifičnije to bolje).
 3. SLOŽITI INSTAGRAM FEED ESTETSKI (4 reda koristeći naše & inspo fotke iz bilo kojih drugih kanala/izvora), klikni ovdje za link na disk.
  *Za planiranje IG feed-a koristi aplikacije (PLANN ili FEED PREVIEW) ili aplikacije u kojoj možeš napraviti kolaž.
 4. VIDEA:
  - Pronaći na netu sadržaj vezan uz SJAJAN LOOK KOŽE LICA (imate svu slobodu sa sadržajem i komunikacijom) i montirati video do max 30 sek.
  - SNIMITI ESTETSKI SKINCARE VIDEO (u trajanju od cca 15 sekundi sa što više različitih scena (bilo koji proizvodi, pazeći na estetiku, ambijent, svjetlo) + barem jedan video da ima tvoj voiceover.

 

 1. NAPISATI CAPTION ZA SLJEDEĆE SLIKE.
  1. slika

  2. slika

  3. slika

  4. slika  + PRILOŽI NAM SVOJ CV I NAPIŠI PAR REČENICA ZAŠTO BI VOLJELA RADITI U LA PIELU.

  Hvala puno na interesu, veselimo se vidjeti vaše prijedloge! Vaš La PIEL! <3

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.