La PIEL DONIRA - Hvala Vam Svima Na Pomoći
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Silikonski kist za lice
Silikonski kist za lice
€10,60
79,87 HRK
Traka za kosu
Traka za kosu
€11,95
90,04 HRK

La PIEL donira

La Piel Donira Humanitarne Svrhe Korona Lana Jurcevic

UPDATE: 17.05. 2020.

S ponosom možemo reći da smo bili, iako u ova teška i nezahvalna vremena, sretni što smo bar na neki način mogli doprinijeti. Tako smo od prodaje  Dezinficijensa za ruke donirali 31 280 kn, što novčanim donacijama, što kupnjom zaštitne opreme za bolnice i one najugroženije.

Zahvaljujemo svima što ste nas motivirali svo ovo vrijeme i davali nam podršku. Nadamo se da su vam se naši dezinficijensi za ruke svidjeli i pomogli vam, što je bio i cilj.

Svi smo se osvijestili i shvatili koliko je dezinfekcija ruku postala svakodnevna rutina, od sada nadalje.

Lana Jurcevic Donira La Piel Prirodna Kozmetika

 

UPDATE: 30.04.2020.

Dragi svi,

ZAHVALJUJEMO SE OD SRCA SVIMA, nadamo se da smo Hand sanitizer proizvodom pomogli i Vama, ali i onima kojima je pomoć bila više nego potrebna u krizi uzrokovanoj virusom COVID-19.

Iako je plan bio da akcija traje do 30.04. i nakon toga krenemo raditi donacije, mi smo s njima počeli već pri samom pokretanju akcije, s obzirom na hitnost situacije, te iz svojih vlastitih izvora koristili budžete.

Do sada smo izvršili donacije, što novčane, što kroz zaštitnu opremu.

  • Infektivna bolnica Fran Mihaljević (novčana donacija)
  • 5 000 pari zaštitnih rukavica (bolnice: Rebro, Dubrava, Split)
  • Respiratori za medicinsko osoblje (novčana donacija)
  • Sprejevi za dezinfekciju za Hrvatsku mrežu beskućnika

Oko 15.05.2020. imat ćemo točan izvještaj i obavijestiti Vas o svemu još detaljnije i naravno, nastaviti s donacijama, sukladno obračunu.

Vaš La PIEL team.

_______________

 

NAŠA MISIJA I ZAŠTO SMO POKRENULI OVU INICIJATIVU?

Svi smo svjesni trenutne situacije, pandemije koronavirusa, kako u Hrvatskoj, tako i u svim ostalim zemljama. Osjećali smo dužnost i odgovornost da doprinesemo društvu. Kao skincare brend, odlučili smo napraviti ono što smo mislili da je gotovo nemoguće. U ovo vrijeme kada je apsolutna nestašica sirovina, etanola, ambalaže, a cijene na tržištu “luduju”, maksimalno smo se potrudili da dođemo do sirovina i zahvaljujući našim (također, dobro zaštićenim) kemičarima i svim ostalim vrijednim radnicima, radili smo na formuli i u ovom kratkom roku napravili proizvod koji nedostaje na tržištu, u dućanima, ljekarnama, webshopovima: Dezinficijens za ruke.

Antiseptik za dezinfekciju i sanitizaciju ruku (ali i površina), obogaćen Aloe verom, glicerinom, uljem čajevca, eteričnim uljem lavande… Uz alkohol i benzalkonij klorid koji su ključni kada je riječ o dezinficijensu, dodali smo i navedene oplemenjivače koji paze na vaše ruke i daju im dozu zaštite i hranjivosti koja je izuzetno bitna. 

KOLIKO DONIRAMO I KAKO?

La PIEL je odlučio pokrenuti akciju i donirati 10 000 kn iz svojih osobnih izvora (neovisno o prodaji na webshopu), a uz vašu pomoć možemo i više. Od svake narudžbe napravljene do 30.4. odvojiti ćemo profit od prodaje i pridodati ga našoj donaciji. Zajedno možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Jeste uz nas?

Umjesto donacije od “dijela prihoda” na webshopu kako smo početno zamislili, ipak smo odlučili, u namjeri da prikupimo veći iznos, da od najprodavanijeg proizvoda, Dezinficijensa za ruke, doniramo SAV PROFIT.

Točan iznos donacije kao i sve popratne informacije ćemo objaviti ovdje nakon što akcija završi, 30.04.2020.

Ova akcija se odnosi isključivo na webshop. 

KOME DONIRAMO?

Ono što je u ovom trenutku najvažnije: medicinsko osoblje ostaje bez osnovnih medicinskih sredstava - kirurske maske, dezinficijensi, rukavice... Stoga smo odlučili dio proizvedene količine našeg hand sanitazera dati bolnicama, jer kome je potrebniji nego njima? Najveći dio donacije će biti ipak u novcu, a nekima ćemo pomoći oko nabave maski, rukavica, dezinficijensa. Trenutno smo u kontaktu s nekoliko bolnica i u tijeku je proces dogovora.

PAR SAVJETA ZA SVE:

Bez obzira što još ne postoji cjepivo protiv koronavirusa važno je spriječiti infekciju ili njeno daljnje širenje. Svi znamo pravila ponašanja:

  1. Pranje ruku (BITAN preduvjet!) - ruke je potrebno temeljito oprati sapunom i vodom (najmanje 20 sekundi)

  2. Dezinfekcija ruku - korištenje antiseptika s 60-70% alkohola (etanola)

  3. Hranjive kreme - jer ranjena i isušena koža lakše propušta unos mikroorganizama

  4. Čišćenje i dezinfekcija radnih površina i bilo kakvih površina ili čak i proizvoda, hrane koja je bila izložena dodirima drugih ljudi (poput dućana s namirnicama, ljekarni, bankomata, itd.)

* Pranje i dezinfekcija ruku ključni su za sprječavanje infekcije. 

* Virus ulazi u tijelo kroz oči, nos i usta pa ne smijemo dirati lice neopranim rukama! 

PORUKA ZA KRAJ:

Zajedno smo jači! Zajedno možemo učiniti ono što možda mislimo da je nemoguće u ovom trenutku. Ali zapamtite, svaka mala pomoć je dobrodošla. Doktori i ostalo medicinsko osoblje, bolnice i razne udruge, beskućnici, pučke kuhinje, radnici u dućanima, čak i životinje… Svi oni trebaju pomoć i ZAJEDNO im možemo pomoći.

 

Voli Vas Vaš La PIEL <3
#LaPIELdonira


2 komentara

  • Da su barem svi kao vi pa da misle i na druge a ne samo na sebe… Svaka cast

    Iva
  • Svaka čast što se odričete svojih zarađenih novaca i profita i što donirate onima kojima je najpotrebnije. Sve pohvale i bravo! Najbolji ste! ❤️

    Aleksandra

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.