HIJALURON i njegovo čudotvorno djelovanje

Što je zapravo hijaluron i kako djeluje?

Hijaluronska kiselina danas glasi kao čudo koje briše bore i vraća koži vlažnost. Ova kiselina najviše je zastupljena u koži iako gradi i druga tkiva, hrskavice i zglobove. Hijaluron je u kozmetici jako popularan zbog svoje sposobnosti vezanja vode. Sudjeluje u popunjavanju bora i stvaranju kolagena. No, koliko je toga što tvrde proizvođači zaista istina?

 Hijaluron protiv starenja, izvor mladosti

VEŽE TISUĆE PUTA VEĆE KOLIČINE VODE

 Hijaluronska kiselina dobila je ime od grčke riječi “hyalos” (staklo), zbog svojeg staklastog izgleda, a sastavni je dio većine organa pa je tako, primjerice, u mišićima ima 8 posto, u vezivnom tkivu 27 posto, prisutna je i u oku i zglobovima (hrskavici), no najvećim je dijelom prisutna u koži, gdje je ima čak 56 posto. Po sastavu je polimerni spoj (mukopolisaharid) sastavljen od velikog broja disaharidnih jedinica, što znači da je riječ o supstanci velike molekularne težine, a njezino glavno svojstvo je sposobnost vezivanja vode, čak tisuću puta veće količine: samo 1 gram hijaluronske kiseline akumulira 1 litru vode.

Hijaluron pegla bore i ožiljke

Vjerujem da ste već čuli za slavne injekcija hijalurona koje se ubrizgavaju kako bi se ispunile bore i ožiljci. S godinama razina hijaluronske kiseline opada. Uzroci nisu isključivo godine, već i životni stil. Pušenje, stres, nezdrava prehrana mogu pridonijeti gubitku hijalurona. Hijaluronsku kiselinu možete početi upotrebljavati kada primijetite nastanak bora te kako bi koži vratiti elastičnost i vlažnost. S obzirom na to da se ona prirodno nalazi u tijelu, rizik za alergiju je jako mali.

 

Hijaluron lijek protiv bora

HIJALURONOM PROTIV STAROSTI 

Sa starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost.

Kao posljedica toga, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, lice gubi na volumenu, a koža postaje umorna i bez sjaja.

Hijaluronska kiselina prirodna je tvar koja ima veliki utjecaj u izgradnji izvanstaničnog prostora kože, gdje ima vrlo važnu ulogu u balansu vode, kao i cijeljenju.

KOŽA POPUT BEBINE 

Uloga hijaluronske kiseline u elastičnosti i čvrstoći kože, odnosno stvaranju bora, znanstvenicima je postala zanimljiva kad su otkrili da je u koži djeteta ima mnogo više nego u koži starijih osoba. Mlada je koža bogata vodom, čvrsta, elastična i svježa. Tijekom vremena, kao posljedica starenja, pušenja i loše prehrane, razina hijaluronske kiseline u koži opada zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, volumen i elastičnost te se javljaju bore i obješena koža oko očiju i usta. U laboratorijima kozmetičkih kompanija uspjeli su pronaći način da hijaluronsku kiselinu ugrade u preparate za njegu lica te tako koži vrate vlagu i elastičnost. Na tržištu je velik broj proizvoda za njegu kože koji sadrže hijaluronsku kiselinu, kao što su hidratantne kreme, kreme protiv bora i serumi. No, zbog svoje velike molekularne težine molekule hijaluronske kiseline teško prodiru u dublje slojeve kože ako se preparat nanese površinski, stoga se posebnim tehnološkim postupcima molekule razgrađuju u manje fragmente i tako se osigurava njihovo prodiranje u dermis. U dermisu one potiču stvaranje vlastite hijaluronske kiseline i time optimalno djeluju, ne samo na hidrataciju kože nego i na smanjenje vidljivosti bora. 

TOP PROIZVOD koji je trenutno najbilji na tržištu i  sadrži najbolje formuliranu hijaluronsku kiselinu jest Beach BABE by La PIEL  (https://mylapiel.com/products/beach-babe). Uz Hijaluron sadrži arganovo, kokosov i orahovo ulje te ima fenomenalnu estetsku karakteristiku koju ističe shimmer koji koži daje taj predivni glow ili sjaj.

 

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najskuplje sastojke najviše i najčišće kvalitete koji će duboko njegovati vaše tijelo.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih djevojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.