Česta pitanja

Svi naši proizvodi su minimalno 95% prirodni i time se ponosimo. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, mi smo CRUELTY FREE brand koji voli životinje. Također, naši svi proizvodi su veganski.

 -kartično plaćanje (debitne/kreditne kartice)


- PayPal servis                                                                                                                              - uplata na račun (općom uplatnicom ili virmanom

 - internet mobilno bankarstvo.

HRVATSKA: nudimo i plaćanje po primitku paketa tj. pouzećem. Prednost u dostavi imaju oni koji su platili karticom i PayPal servisom.

Šaljemo po Europi i svijetu. Sa našeg online shop-a možete naručivati diljem Europe i izvan Europe također. Vrijeme dostave ovisi o tome gdje se šalje paket te kada i kako je izvršena naplata.
Ukoliko plaćate karticom ili PayPal-om vaša narudžba će biti prije poslana.

Unutar Hrvatske je potrebno 10 - 24 radna sata za obradu narudžbe. Nakon toga se paket šalje i njegova dostava traje od 2 - 4 radnih dana ili 1-3 radna dana. *Ukoliko naručujete na neke naše otoke, dostava traje 2-3 radna dana duže.

Za sve narudžbe izvan Hrvatske (Inozemne narudžbe) je potrebno od 1 - 3 radna dana za obradu te 10 - 14 radnih dana za dostavu. *Nekim udaljenijim i ne toliko dostupnim mjestima je potrebno 1 - 3 radna dana duže.

Ne morate se brinuti! Vaša kupnja i vaši podatci su sigurni i zaštićeni kod nas. Imamo sigurni zaštitni sustav koji se nalazi diljem cijele stranice, tako da ste bez brige. Isto tako vaše sve naplate su osigurane od strane najvećih banaka u Europi.

Oštećenja su moguća tokom transporta i obrade u dostavnoj službi. Ako zaprimite svoju narudžbu i jedan ili više proizvoda su oštećeni, javite nam se na info@mail.mylapiel.com s fotografijom oštećenja i podacima na koje je napravljena narudžba i potrudit ćemo se da unatoč tome budete zadovoljni.

Naravno, javite nam se na info@mail.mylapiel.com i  unutar 30 dana od primitka paketa i dat ćemo Vam sve informacije potrebne za postupak povrata. Naravno proizvod mora biti u originalnom pakiranju te mora biti ne iskorišten.