Kako ukloniti proizvod za samotamnjenje? – La PIEL
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
''KISS ME'' lip balm
''KISS ME'' lip balm
€3,45
25,99 HRK
Coffee BABE
Coffee BABE
€19,80
149,18 HRK

Kako ukloniti proizvod za samotamnjenje?

Taman ten koji dobijemo korištenjem proizvoda za samotamnjenje sjajan je način za brzo postizanje ''lažnog'' preplanulog tena, no ponekad Vam pogrešno nanošenje ili sitna nezgoda u procesu samotamnjenja mogu ostaviti neželjene mrlje.

Savjeti Za Uklanjanje Proizvoda Za Samotamnjenje La Piel

 

Srećom, postoji nekoliko vrlo jednostavnih načina i kućnih metoda uklanjanja nastalih fleka. No prije nego krenete s procesom samotamnjenja, pročitajte naše savjete i trikove za pravilno nanošenje proizvoda za samotamnjenje i uklanjanje Vam neće ni trebati! Svakako treba malo prakse, ali i strpljenja, kako bi savršeno nanijeli proizvode za samotamnjenje, što može biti 'problem' kod početnika.

No ne brinite! Iako Vam se ponekad čini kao noćna mora, samotamnjenje će postati Vaš omiljeni način za dobivanje sjajne preplanule boje i to bez izlaganja suncu i štetnom UV zračenju. Ako se svejedno ustručavate ponovno probati samotamnjenje jer ste u jednom u prošlosti doživjeli prugastu, neujednačenu i narančastu boju, ovdje smo da Vas uvjerimo da pokušate još jednom. Izbjegavajte uobičajene pogreške u samotamnjenju, a uz par savjeta i trikova svoj proizvod za samotamnjenje koristite kao profesionalac!

 

Pogledajte našu GLAM TAN kolekciju za samotamnjenje (kliknite kako biste saznali više) - pjenu za samotamnjenje tijela i hijaluronski serum za samotamnjenje lica. GRATIS u paketu dobijete i rukavicu za lakše i ravnomjernije nanošenje pjene na tijelo. 

 

UPS! SAMOTAMNJENJE JE POŠLO PO ZLU?

S obzirom da nitko odmah na početku nije profesionalac u samotamnjenju, svi (nažalost) učimo na greškama, ali kako biste što brže i lakše popravili štetu mi Vam donosimo nekoliko jednostavnih načina za uklanjanje proizvoda za samotamnjenje. No imajte na umu da ako ste prije nanošenja proizvoda za samotamnjenje napravili piling tijela, odnosno uklonili mrtve stanice kože, uklanjanje tamnijih fleka će prvih par dana možda ići nešto teže.

SAUNA

Izlaganje pari i viskoj temperaturi će Vam pomoći pri uklanjanju dobivenog tamnijeg tena. To možda nije savjet koji ćete iskoristiti prvi, ali će Vam svakako pomoći da s kože lakše uklonite proizvod za samotamnjenje. Znojenje može pomoći u uklanjanju mrlja uzrokovanih nepravilnim nanošenjem proizvoda za samotamnjenje pa iskoristite saunu i pustite da toplina i vlaga dodatno omekšaju sloj preplanulosti. Kad završite, mokrim ručnikom kružnim pokretima nježno trljajte kožu kako biste koži pružili dodatnu eksfolijaciju.

ULJNA KUPKA

Kupka Savjeti Za Uklanjanje Proizvoda Za Samotamnjenje La Piel

Ako imate vremena, napunite kadu i složite kupku koja će Vas istovremeno opustiti, nahraniti Vam kožu i olakšati uklanjanje mrlja. Za kupku iskoristite bilo koji proizvod koji volite i u nju ubacite malo ulja, na primjer bademovog. Ovaj trik će Vam pomoći ukloniti neujednačen preplanuli ten jer ulje uz kupku dubinski čisti Vaše pore i njeguje kožu.

ULJE

Ako je Vaš pokušaj samotamnjenja krenuo po krivu i na tijelu su Vam se pojavile mrlje, prije eksfolijacije i pilinga tijela, na kožu najprije nanesite ulje i ostavite ga da se upije. Ulje će Vam pomoći omekšati kožu tako da nećete morati jako i grubo „ribati“ kožu tijela. Možete koristiti bilo koje baby ulje za tijelo ili čak prirodna kao maslinovo ili bademovo koje će omekšati mrtve stanice kože koje su iz proizvoda za samotamnjenje poprimile previše pigmenta, ali i usput i nahraniti kožu.

PILING

Sa sigurnošću Vam možemo reći da je dobar piling ključan za uklanjanje fleka - samo pripazite da ne trljate prejako, jer to može iritirati Vašu kožu. Također, piling je idealno napraviti nakon što ste kožu tijela „okupali“ u ulju koje dubinski razgrađuje preplanulost dobivenu od proizvoda za samotamnjenje, što znači da piling nećete trebati jako trljati. Ulje će omekšati Vašu kožu i olakšati skidanje boje (Pogledajte naš SugarMatcha ili Coffee BABE piling za tijelo).

BRIJANJE

Iako Vam možda na prvu zvuči čudno, kako biste s kože skinuli preplanulost, koristite britvicu. Jeste li ikad dobili dojam da se svježe nanesen proizvod skida kad se brijete? E, pa dobro ste primjetili!  Brijanje je zapravo ''dodatni'' piling, a svaki piling u ovoj situaciji pomaže. Zato nanesite nježnu pjenu za brijanje i obrijte dijelove gdje su Vam se pojavile fleke kao posljedica samotamnjenja. 

SPUŽVA ZA PRANJE TIJELA

Spuzva Za Pranje Tijela Savjeti Za Uklanjanje Proizvoda Za Samotamnjenje La Piel

Još jedan pomoćnik za skidanje proizvoda za samotamnjenje je dobro poznata spužva za pranje tijela. Prilikom tuširanja ili kupke, koja Vam također pomaže u skidanju proizvoda za samotamnjenje, posegnite za spužvom za pranje tijela i lagano trljajte dijelove tijela na kojima Vam je ten neujednačen ili s mrljama i s kojih želite skinuti proizvod za samotamnjenje.

SOK OD LIMUNA 

Vjerojatno ste već čuli da se limun, njegov sok i korica mogu koristiti za pomoć pri skoro svakoj katastrofi kada je tijelo u pitanju. No pripazite - nemojte pretjerati s količinom koju ćete nanijeti na tijelo kako ne bi došlo do iritacije. I nikako ne koristite limun za kožu lica, već samo za tijelo. Postoji nekoliko različitih načina pomoću kojih limunovim sokom možete ukloniti ''lažni'' tamniji ten. Bez obzira na to što odaberete, prvo na malom dijelu kože testirajte da limunov sok ne nadražuje Vašu kožu. Iscijedite nekoliko limuna i pažljivo ga nanesite na sva područja s kojih želite ukloniti mrlje. Pustite da se upije i zatim prebrišite kožu malo grubljim ručnikom. Još jedan način je cijeđenje limunovog soka na čistu rukavicu za nanošenje proizvoda za samotamnjenje (ili ručnik za ruke), dodavanje malo vode, a zatim grijanje u mikrovalnoj oko 2 minute. Ostavite da se malo ohladi, a zatim trljajte na dijelovima gdje niste ravnomjerno nanijeli proizvod za samotamnjenje. Toplina aktivira alfa hidroksi kiseline u žutosmeđoj boji zbog čega ona blijedi. 

Ako Vam ovi kućni savjeti ipak ne pomažu, otiđite u najbližu drogeriju i potražite proizvode za skidanje proizvoda za samotamnjenje (poput rukavice za skidanje).

 

ZAŠTO UMJESTO LIJEPOG PREPLANULOG TENA IMAM MRLJE?

Ponekad naša koža ne "surađuje" kako bismo htjele ili ga nanesemo na brzinu i neprecizno pa umjesto lijepog preplanulog tena imamo kožu s neujednačenim tonom i mrljama.

U nastavku Vam donosimo neke od glavnih pogrešaka koje se mogu dogoditi kada koristite proizvod za samotamnjenje i kako ih popraviti. Zahvalite nam kasnije! 😊

NISTE NAPRAVILI PILING TIJELA?

Piling Za Tijelo Od Kave I Matche Savjeti Za Samotamnjenje La Piel

Kad je riječ o nanošenju proizvoda za samotamnjenje, nanosite ga bez ikakvih priprema kože? Vrijeme je da počnete! Vaš prvi korak do tamnijeg tena je piling kože. Mrtve stanice kože mogu se nakupiti na površini Vaše kože, koža postaje suha i tada brže upije pigment samotamnjenja, a to može dovesti do neravnomjernog ili neujednačenog tena zbog čega je piling tako važan korak. Prilikom eksfolijacije, posebnu pozornost obratite na područja koja su suha i gruba - poput peta, koljena i laktova. Pogledajte naš Sugar, Matcha ili Coffee BABE piling za tijelo (s obzirom da imaju ulja u sebi, možda je najbolje piling napraviti dan prije samotamnjenja, ili jednostavno nakon pilinga tijela još jednom oprati kožu pomoću gela za tuširanje da skinete dio ulja s kože).

NISTE NANIJELI KREMU ZA TIJELO?

Koža na nekim dijelovima tijela može biti više suha nego na ostatku tijela pa apsorbira više proizvoda što uzrokuje neujednačenost tena i mrlje na koži. Kad završite s pilingom tijela, ključno je nanošenje hidratantne kreme. Kako biste osigurali hidrataciju cijelog tijela, nanesite kremu za tijelo, obraćajući posebnu pažnju na područja koja su često suha – laktovi, koljena, pete… (Pogledajte naše Hydra BABE mlijeko za tijelo (kliknite i saznajte više)). Time ćete biti sigurni da Vam je cijelo tijelo hidratizirano i da ujednačeno upija proizvod za samotamnjenje pa će Vaš novi preplanuli ten biti bez mrlja.

NE KORISTITE RUKAVICU ZA NANOŠENJE PROIZVODA ZA SAMOTAMNJENJE?

Želite li da Vam dlanovi izgledaju tamnije od ostatka tijela? I mislili smo da ne! Ako koristite proizvod za samotamnjenje koji zahtijeva da proizvod izravno utrljate na kožu, koristite rukavicu za lakše nanošenje proizvoda za samotamnjenje, kako biste izbjegli mrlje na dlanovima. Osim toga, rukavica sama po sebi omogućava da lakše i ravnomjerno nanesete proizvod za samotamnjenje po koži. Kliknite i pogledajte našu GLAM TAN rukavicu. 

NISTE SAVINULI ODREĐENE DIJELOVE TIJELA?

Prilikom samotamnjenja, lako je pomisliti da ste prekrili svu svoju kožu. Međutim, mjesta koja se imaju tendenciju naborati, poput zglobova ruku, koljena i laktova, možda neće dobiti potrebnu pokrivenost proizvodom za samotamnjenje. Svakako savijte ta područja kako biste mogli uživati u besprijekornoj preplanuloj boji bez neujednačenosti. Zapamtite - ovo su također ključna mjesta za piling i kremu prije samotamnjenja jer su vrlo često suši od ostalih dijelova tijela.

PROIZVOD ZA SAMOTAMNJENJE STE NANIJELI NA SUHE RUKE I PETE?

Ako su Vam neki dijelovi tijela izrazito suhi, kao što to može biti slučaj s kožom na petama i rukama, preporučamo Vam da na te dijelove proizvod za samotamnjenje ne nanosite. Razlog tome je što takvi suhi dijelovi upijaju previše pigmenta iz proizvoda za samotamnjenje što može rezultirati neujednačenim i tamnijim tenom od ostatka tijela. Koristeći rukavicu ili kabuki kist „izblendajte“ prijelaz prema šakama i stopalima, a ako proizvod za samotamnjenje ipak želite i na tim dijelovima tijela, proizvod za samotamnjenje nanesite kao i na ostatak tijela, ali ga nemojte ostavljati 8 sati već ga sa stopala i ruku isperite prije.

BRIJETE SE NAKON SAMOTAMNJENJA?

Brijanje Savjeti Za Uklanjanje Proizvoda Za Samotamnjenje La Piel

Ako želite da Vaša preplanulost traje što duže, bilo bi pametno izbjegavati brijanje nakon korištenja proizvoda za samotamnjenje. Nakon što ste postigli besprijekornu preplanulu boju, doista želite „obrijati“ svoju savršeno brončanu kožu? Vjerujemo da ne! Budite sigurni u dugotrajnost preplanulog tena i obrijte se prije nego što nanesete proizvod za samotamnjenje.

ODMAH SE OBLAČITE?

Svi imamo mjesta na kojima moramo biti, ali nakon što ste nanijeli proizvod za samotamnjenje, trebali biste biti strpljivi i pričekati da se proizvod osuši. To znači da odmah nakon toga ne biste trebali nabaciti svoje omiljene uske traperice. Umjesto toga, pričekajte da se Vaš proizvod za samotamnjenje potpuno osuši prije nego što odjenete odjeću, a kad se osuši, odlučite se za široku, tamnu odjeću kako biste dodatno izbjegli mrlje. Ako Vam se ipak jako žuri, umjesto da čekate da Vam se koža nakon nanošenja proizvoda za samotamnjenje tijela osuši, lagano sušite kožu hladnim podešavanjem fena kako biste ubrzali postupak. Svakako preporučamo nanošenje proizvoda za samotamnjenje prije spavanja, s obzirom da je najmanja mogućnost ''skidanja'' boje zbog znojenja, doticaja s vodom itd.

 

Sada kada znate da glavni krivci za mrlje i neujednačenost tena nisu sami proizvodi, nego pogreške prilikom pripreme i nanošenja proizvoda za samotamnjenje, vjerujemo da ćete sljedeći put na njih obratiti više pozornosti. Uz praćenje naših savjeta i trikova za nanošenje proizvoda za samotamnjenje, dovoljno strpljenje i praksu, sigurni smo da ćete postati profesionalci u samotamnjenju i da ćete prekrasan preplanuli ten imati tijekom CIJELE GODINE!

 

La Piel Glam Tan Pjena I Serum Za Samotamnjenje Lica I Tijela

Kliknite i pogledajte našu GLAM TAN kolekciju za samotamnjenje 


9 komentara

  • http://slkjfdf.net/ – Ibaojuy Ebobecicu xod.mtbs.mylapiel.com.xux.sv http://slkjfdf.net/

    uhobopix
  • http://slkjfdf.net/ – Ozumawi Imuvij fnr.kkbl.mylapiel.com.oaj.rc http://slkjfdf.net/

    ubudaloyic
  • http://slkjfdf.net/ – Oademazim Uyopuhae hra.yssy.mylapiel.com.dbd.ce http://slkjfdf.net/

    iulsajifo
  • http://slkjfdf.net/ – Azulou Oxuceho ool.rkxe.mylapiel.com.flb.xa http://slkjfdf.net/

    inefumuedo
  • http://slkjfdf.net/ – Arusejai Adocigibo mcc.ieno.mylapiel.com.ghr.ut http://slkjfdf.net/

    ocehnmow

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.