La PIEL poslovi
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Silikonski kist za lice
Silikonski kist za lice
€10,60
Traka za kosu
Traka za kosu
€11,95

La PIEL poslovi

La PIEL poslovi

 

Pozdrav svima,

uvijek nam je zadovoljstvo kad možemo objaviti da tražimo pojačanje u team-u. Mi smo mala, ali ambiciozna, vrijedna i turbo brza ekipa koja sve što zamisli provede u djelo u kratkom roku. Znate kako se kaže: "Kad se male ruke slože..." 

Kod nas je dinamično, zanimljivo, svi daju maksimum od sebe i vjeruju u zajedničke uspjehe.

Jako volimo kreativce koji razmišljaju "out of the box", ali isto tako, volimo I nagraditi one koji su uz to i dobro organizirani, fokusirani i temeljiti u onome što rade, naravno, uz dobre rzeultate!  

 

ŠTO MOŽEŠ OČEKIVATI OD La PIEL-a? 

 • Priliku da sudjeluješ u stvaranju uspješnih projekata koji su jedinstveni I stvoreni s puno detalja koji zajedno stvaraju odlične rezultate
 • Priliku da razvijaš više vještina odjednom
 • Priliku da proširiš svoje znanje i dodaš malo “začina” u svoj dosadašnji način razmišljanja 😊
 • Mogućnost razvijanja I napredovanja shodno vještinama I postignućima 
 • Ulaganje u znanje I vještine radnika 
 • Rad s renomiranim klijentima I brendovima 
 • Prilika da gradiš funkciju od početka, nema naslijeđenih zadataka 
 • Prilika rasta uz brend koji se kontinuirano razvija I raste na tržištu 
 • Dobru ekipu koja voli ono što radi I dolazi s veseljem na posao
 • I naravno…. La PIEL proizvode :-)

 

Pa evo i radnih mjesta koja otvaramo:

JUNIOR MARKETING MANAGER (full time)

SOCIAL MEDIA MANAGER (full time)

CONTENT CREATOR (part time)
 

PRIMAMO I OTVORENE MOLBE ZA SVE DRUGE SEKTORE (od rada u skladištu, do dizajna, promotora, influencera, bilo kojeg posla za koji smatrate da možete doprinijeti La PIEL team-u) otvorene prijave slati na posao@lapielshop.com

JUNIOR MARKETING MANAGER

VJEŠTINE:


- influencer marketing, društvene mreže, copywriting, marketing analitike, facebook ads, google ads (osnove postavljanja kampanja, znanje o tim platformama i razumijevanje metrike), branding, organizacija, dobra komunikacija, teamwork, search engine optimization (SEO), E-mail marketing (osnovno znanje), komunikacija na dnevnoj bazi s Brand Managerom oko usklade smjera marketinških ideja te sprovođenje ideja unutar tima koji čini grafički dizajner I social media manager, davanje uputa korisničkoj podršci, znanje o proizvodima.

ODGOVORNOST I ZADACI :


- Influencer marketing 
- Izrada mjesečne strategije sadržaja za društvene mreže uz Social Media Managera 
- Koordinacija dobivenog contenta od strane influencera ili kupaca 
- Izrada mjesečnog plana newslettera I pisanje/obrada tema istih kao I sami upload – MAILCHIMP I KLAVIYO
- Slanje reporta jednom mjesečno Brand Manageru
- Priprema I pisanje product page-ova + SEO optimizacija - korištenje alata za SEO analize

- Praćenje rezultata kampanja putem Google analytics-a - Tu se misli opčenito i na oglase pod Google ads, pod kampanje kada imamo akcije ili aktivnosti i sama posjećenost na web shop-u analitika itd...
- Pomoć Brand Manageru oko projekata izlaska novih proizvoda, evenata,  strategije sadržaja poboljšanje prodajnih rezultata 
- Zadavanje zadataka grafičkom dizajneru i nadzor provedenih zadataka

 

Rad se obavlja od pon-pet u našem uredu, u Zagrebu (Žitnjak).

 

Zadatke možeš pronaći ovdje:

1 .  Napiši 3 naslova za newsletter za koje misliš da bi bili jako klikani/otvarani

 
2 . Napiši ideju za event za neki od naših postojećih proizvoda


3 . Razradi jedan newsletter za koji si dala naslove u prethodnom zadatku I zamisli da daješ uputu grafičkom dizajneru za izradu tog istog newslettera. Želimo vidjeti kako bi to iskomunicirala dizajneru I kako bi obradila temu.

 1. 3 influencera za koje smatraš da su naš fit i zašto (hr i regija)

5 . Složiti estetski Moodboard s beauty/skincare/fashion/inspo ili kojim god tematskim elementima

 

CV, zadatke i sve što misliš da bi te izdvojilo od drugih kandidata, poslati na posao@lapielshop.com (naslov: prijava – Junior Marketing Manager)

 

SOCIAL MEDIA MANAGER

VJEŠTINE:
- tjedna organizacija I planiranje contenta, stvaranje sadržaja, social media management, video montaža, proaktivnost, analitika, poznavanje digitalnog svijeta i praćenje rezultata, povremeno snimanje sebe i pričanje u kameru, usmjeravanje influencera oko contenta koji nam dostavljaju, prijedlog influencera za nadolazeće aktivnosti, poznavanje dobrog profila influencera za naš brend, sortiranje sadržaja na disku, poznavanje proizvoda I njihovih benefita, poznavanje marketinške strategije I općenito strategije brenda te u skladu s time organizacija contenta

ODGOVORNOST I ZADACI :
- Izrada materijala za društvene mreže, kao i snimanje sebe za edukativna/zabavna/prodajna videa
- objavljivanje istih
- Koordinacija s Junior Marketing Managerom u vidu planiranja objava na društvenim mrežama I izrada contenta shodno tome
- Izrada tjednog plana rada i izvještaj o odrađenim zadacima u koordinaciji s Junior Marketing Managerom
- Uređivanje i planiranje vizualnog identiteta Brenda na društvenim mrežama
- Upućenost I angažiranost u aktivnosti koje brend provodi kako bi se te aktivnosti provele I na kanalima društvenih mreža
- Praćenje reach-a I analitike objava u svrhu poboljšanja istih
- Izrada mjesečnog izvještaja postignutih rezultata I njihovog

- Praćenje trendova na društvenim mrežama na svim područjima vezanim za La PIEL kao brend (skin care teme, lifestyle, društvene teme, beauty…)
- Ljubav prema brendu I poslu  <3

 

POTREBNA ZNANJA I ISKUSTVA:

- Poželjno iskustvo na sličnim ili istim radnim mjestima 
- Analiza rezultata marketinških aktivnosti I izvještavanje (KPI) 
- Kreativnost u izradi sadržaja 
- Mogućnost prepoznavanja atraktivnih I viralnih tema 
- Proaktivnost, organiziranost, poštivanje rokova, inovativnost, odgovornost prema poslu (i part time)
-“Oko” za detalje I estetiku Brenda
- “Nos” za viralnost I dobar osjećaj za korisnike I njihove interese 

-  Obraćanje korisnicima u tonu Brenda 
- Analiza tržišta I konkurencije na društvenim mrežama 

 

Znanje koje te može izdvojiti od ostalih kandidata? Video montaža, Photoshop, specijalna oprema za snimanje, originalna rješenja zadataka niže.

Zadatke možeš pronaći ovdje: 

 1. Poslati primjere snimljenog dosadašnjeg sadržaja/portfolio po mogućnosti u kategoriji beauty, lifestyle, fashion itd u video obliku. Po mogućnosti I neke fotografije (poslati na linkove na objave ili link na kojem su uploadani materijali)
 2. Snimiti jedan video u kojem gledaš u kameru I “daješ recenziju” za neki proizvod – odnosno predstavljaš ga I ističeš ono što želiš da tvoji followersi (ili kupci nekog Brenda) znaju o njemu.
 3. Snimi video (možeš s bilo kojim beauty proizvodom koji imaš doma…ako imaš nešto naše još I bolje 😊) koji bi bio u našem stilu. Možeš snimiti I nešto što misliš da do sada nismo radili, a smatraš da bi bilo viralno I gledano.
 4. Snimi video u kojem se vidi razlika prije I nakon korištenja za neki skin care ili make up proizvod. (recimo: ako snimaš highlighter – ulovi glow I sjaj na direktnom svjetlu)

 

Ako ti se sviđa sve od navedenog, misliš da si dobar kandidat I želiš nam se predstaviti, pošalji nam svoj životopis uz kratki video gdje predstavljaš sebe, svoje interese i ono što smatraš da je bitno da znamo o tebi. 

Sve zajedno poslati na posao@lapielshop.com (naslov: prijava za Social media managera/content creatora)

 

 

CONTENT CREATOR (part time)

VJEŠTINE:


- tjedna organizacija I planiranje contenta, stvaranje sadržaja, video montaža, , poznavanje digitalnog, povremeno snimanje sebe i pričanje u kameru, poznavanje proizvoda I njihovih benefita, poznavanje marketinške strategije I općenito strategije brenda te u skladu s time dostavljanje contenta

ODGOVORNOST I ZADACI :
- Izrada materijala za društvene mreže, kao i snimanje sebe za edukativna/zabavna/prodajna videa
- Koordinacija sa Social Media Managerom oko tema I rokova za predaju te pomoć oko stila videa   
- Upućenost I angažiranost u aktivnosti koje brend provodi kako bi se te aktivnosti provele I na kanalima društvenih mreža

Zadatke možeš pronaći ovdje: 

 1. Poslati primjere snimljenog dosadašnjeg sadržaja/portfolio po mogućnosti u kategoriji beauty, lifestyle, fashion itd u video obliku. Po mogućnosti I neke fotografije (poslati na linkove na objave ili link na kojem su uploadani materijali)
 1. Snimiti jedan video u kojem gledaš u kameru I “daješ recenziju” za neki proizvod – odnosno predstavljaš ga I ističeš ono što želiš da tvoji followersi (ili kupci nekog Brenda) znaju o njemu.
 2. Snimi video (možeš s bilo kojim beauty proizvodom koji imaš doma…ako imaš nešto naše još I bolje 😊) koji bi bio u našem stilu. Možeš snimiti I nešto što misliš da do sada nismo radili, a smatraš da bi bilo viralno I gledano.
 3. Snimi video u kojem se vidi razlika prije I nakon korištenja za neki skin care ili make up proizvod. (recimo: ako snimaš highlighter – ulovi glow I sjaj na direktnom svjetlu)

 

Ako ti se sviđa sve od navedenog, misliš da si dobar kandidat I želiš nam se predstaviti, pošalji nam svoj životopis uz kratki video gdje predstavljaš sebe, svoje interese i ono što smatraš da je bitno da znamo o tebi. 

Sve zajedno poslati na posao@lapielshop.com (naslov: prijava za Content Creatora)


Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.