LJUBAVI kojima se nisam nadala... – La PIEL
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Silikonski kist za lice
Silikonski kist za lice
€10,60
Traka za kosu
Traka za kosu
€11,95

LJUBAVI kojima se nisam nadala...

La PIEL Lana Jurčević Valentinovo

 

Upoznala sam ljubav kroz mnoge oblike, a najviše su me iznenadile one ljubavi kojima se nikad nisam nadala niti mogla pretpostaviti da će mi se ikad dogoditi.
 

I kako jedna moja pjesma kaže: “Volim biti zaljubljena”, ja danas mogu reći da sam do nedavno bila najzaljubljenija u svoje stvaranje i sve ono što se izrodi iz moje kreativnosti, ali i u ljude koji su me inspirirali, od kojih sam učila, koji su mi ponekad možda bili i mentori, a danas sam najzaljubljenija u malo biće koje smo moj “Mićo” i ja stvorili. I to mogu reći da je najljepša ljubav, koja raste iz dana u dan. A Mićo i ja smo zajedno stvorili i La PIEL i zato vam povodom Valentinova poklanjamo lijepa iznenađenja! :)

 

Jer ljubav nije ljubav samo prema drugima, ljubav je divna i kad voliš i poštuješ samog sebe. I zato neka ovi poklon paketi budu divna gesta za poželjeti i pokazati sebi puno #selfcare ljubavi ili nekome do koga nam je stalo - tko god to bio.

 

LOVE IS IN THE AIR <3!

 

KLIKNI za "uhvatiti" popuste povodom Valentinova

La PIEL Valentinovo Poklon Paketi

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.