Otkrij tajnu sjajne kože: mehanička ili kemijska eksfolijacija? – La PIEL
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Silikonski kist za lice
Silikonski kist za lice
€10,60
79,87 HRK
Traka za kosu
Traka za kosu
€11,95
90,04 HRK

Otkrij tajnu sjajne kože: mehanička ili kemijska eksfolijacija?

La PIEL Lana Jurčević Kemijski Piling

Eksfolijacija je jedan od onih koraka u njezi kože o kojima svi skincare fanatici govore. I ne možemo ne spomenuti legendarni korejski "glass skin" koji je postao sinonim za besprijekornu kožu. Koreja je poznata po svom pristupu njezi kože, te je od tamo krenulo mnogo skincare trendova, uključujući i eksfolijaciju. A sada dolazimo do pitanja koje sve muči - koja je vrsta eksfolijacije najbolja za tvoju kožu, mehanička ili kemijska?

La PIEL Kemijski Piling

MEHANIČKA EKSFOLIJACIJA
Mehanička eksfolijacija koristi fizičke abrazivne čestice poput četki ili eksfolijatora kako bi uklonila mrtve stanice kože. No, treba biti oprezan pri odabiru alata, bitno je da abrazivne čestice nisu prevelike jer previše grub pristup može uzrokovati iritacije ili sitne pukotine na koži čineći ju podložnijom infekcijama. Treba biti oprezan s kožom i ona će ti biti zahvalna!

La PIEL Mehanički Piling Ili Kemijski Piling

KEMIJSKA EKSOLFIJACIJA
S druge strane, kemijska eksfolijacija koristi blagodati kiselina poput AHA glikolne kiseline kako bi nježno otklonila mrtve stanice kože. Ova sofisticirana metoda prodire dublje u kožu, ciljajući specifične probleme poput hiperpigmentacije ili akni. Kemijska eksfolijacija je posebno korisna za osjetljivu kožu, jer manje iritira. Dakle, ako želiš postići kožu kojoj se svi dive, KLIKNI OVDJE i pronađi naš nagrađivani Superpower Liquid koji će ti omogućiti kožu o kakvoj sanjaš! Ne smiješ zaboraviti na kemijsku eksfolijaciju - uz redovitu primjenu SPF-a, naravno! Tvoja koža će biti zahvalna, blistajući poput svile, meka na dodir, a i tko se ne osjeća samopouzdano s glatkom kožom? 
 

 La PIEL Superpower Liquid Lana Jurčević

MI BIRAMO KEMIJSKU EKSFOLIJACIJU, A EVO I ZAŠTO: 
Prednosti kemijske eksfolijacije su višestruke - uz naš nagrađivani La PIEL Superpower Liquid dolaze i dugotrajni rezultati.

 

La PIEL Before & After Anja Blaa Kemijski Piling

 

1. DUBLJE DJELOVANJE
Kemijska eksfolijacija ima supermoći, ako ih želiš i ti imati KLIKNI OVDJE!  Kada je u pitanju prodiranje duboko u kožu, najbolje rješenje je naš nagrađivani Superpower Liquid. Zamišljaj to kao svemogući proizvod koji ne samo da uklanja mrtve stanice kože s površine, već ulazi duboko ispod površine kože kako bi potaknuo obnovu stanica na dubljim razinama. Rezultat? Dugotrajni i vidljiviji rezultati koji će te oduševiti!
2. MANJE IRITACIJE
Kad je u pitanju nježna koža, kemijska eksfolijacija je pravo rješenje za tvoju kožu. Umjesto grubog trljanja i bespotrebne abrazije kože,  aktivni sastojci nježno se brinu o tvojoj koži, otapajući neželjene mrtve stanice i ostavljajući te s osvježenom kožom koja izgleda besprijekorno. Dopusti kemijskoj eksfolijaciji da umiri tvoju kožu i pruži joj njegu koju zaslužuje!
3. POBOLJŠANJE TEKSTURE KOŽE I TONUSA KOŽE
Kemijska eksfolijacija je poput čarolije koja može transformirati teksturu i tonus tvoje kože. Redovita uporaba ovog čarobnog eliksira potiče obnovu stanica kože, potiče proizvodnju kolagena i ostavlja te s mekom, glatkom i blistavom kožom kojoj će svi zavidjeti. Ako želiš svojoj koži omogućiti ovaj mali luskuz klikni OVDJE i pronađi naš nagrađivani Superpower Liquid!La PIEL Superpower Liquid Kemijski Piling
KAKO SUPERPOWER LIQUID (AHA) GLIKOLNA KISELINA MOŽE POMOĆI VAŠOJ KOŽI?
Alfahidroksilna kiselina (AHA), koja se nalazi u našem nagrađivanome Superpower Liquidu koji možeš pronaći OVDJE, je pravi eliksir za kožu! Stimulira proizvodnju kolagena, uklanja mrtve stanice kože, hidratizira i ujednačava teksturu, čineći vašu kožu sjajnom i blistavom.
Anti-age: stimulacija kolagena
Regeneracija: uklanja mrtve stanice kože
Oživljavanje: dubinski vlaži kožu lica i omekšava
Ujednačavanje teksture: poboljšava strukturu kože
 

 


Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.