Rođendanski La PIEL Juicy Summer Party
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Silikonski kist za lice
Silikonski kist za lice
€10,60
79,87 HRK
Traka za kosu
Traka za kosu
€11,95
90,04 HRK

Rođendanski La PIEL Juicy Summer Party

5…4…3…2…1 !!!! Velikih 5 nam je stiglo!!

Nadamo se da dijelimo isto oduševljenje, a sigurni smo da je tako, jer nam svoju vjernost neizmjerno pokazujete kroz sve godine rada i truda! Na kraju dana, ipak nam je oduvijek bilo najvažnije vaše zadovoljstvo, jer smo upravo zbog toga ovdje baš ovakvi kakvi jesmo. Ovo je tek početak, a ogroman postignuti uspjeh poticaj nam je da u budućim kolekcijama budemo još kreativniji, originalniji i da se što je više moguće približimo vašim potrebama pritom pazeći da svi sastojci dobro utječu na organizam, hormone i vaše zdravlje. A ponekad i da vas izvučemo iz zone komfora i maaalo pogurnemo da isprobate nešto novo. 😊
 
U tom duhu vas nastavljamo oduševljavati i dalje a sada je vrijeme za….
PARTY!!!
 
Daanas samo naaaš je daan! SRETAN NAM ROĐENDAN!
Proslava našeg malog, ali velikog rođendana održala se prošlog vikenda u predivnom prostoru Riverside Gardena te je sve uzvanike na koji sat odvela u svijet ležerne zabave, fotogeničnih prizora i dobrog društva. La PIEL oduvijek slavi ženstvenost i potiče žene da se osjećaju dobro u svojoj koži, a takvo je raspoloženje bilo protkano u svaki dio eventa: dekoraciju, hranu i piće, predimenzionirane društvene igre, pjesmu i ples i okruženje unutar kojeg je svatko mogao biti svoj. To i jest ono najljepše…zar ne? U današnjoj užurbanoj svakodnevnici, pronaći ljude koji te mogu odvesti u neki drugi svijet gdje bar na neko vrijeme zaboraviš na obaveze, gužvu i buku, osjećaš se dobro u svojoj koži i odvojiš malo vremena za svoje rituale.
 
 
NOVO! NOVO! NOVO!
La PIEL ne prestaje sa iznenađenjima, a budući da nam je rođendan, on je morao biti spektakularan!! Ovoga ljeta, niti manje niti više, lansiramo čak 12 PROIZVODA!! Neke od njih smo predstavili na samom eventu kao što su Juicy Oils ulja za sunčanje i njegu Ulje za sunčanje TRIO za kojima ste već svi poludjeli i razgrabili nam svu zalihu :D, a neke od njih ćete tek imati priliku upoznati! Budući da smo uvijek jedan korak ispred vaših želja, i ovoga puta smo na sve mislili!!
Predstavljamo La PIEL multiunkcionalnu torbu za plažu, japanke I bucket hat u čak tri ljetne nijanse!! Znamo, znamo…i mi smo jako uzbuđeni.😊 Torbu, japanke i kapice možete pronaći u najbližoj poslovnici Kauflanda, a jako bismo voljeli i da nam pošaljete koju fotkicu kombinacija boja za koju ste se odlučile 😊.
 
La PIEL torba za plažu u tri boje – dostupno u poslovnicama Kauflanda
 
 
La PIEL Juicy Oils ulja za sunčanje I njegu
#bestLaPIELsummerEver! NAGRAĐUJEMO!!
Budite u niskom startu za preostala izenađenja koja će biti objavljena i prije nego što mislite a do tada, koristite naš #bestLaPIELsummerEver i podijelite s nama svoje najbolje ljetne priče na ljetnim razglednicama koje dobijete u svojim paketima!

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.