#JaSamDijamant (kampanja i kreativni nagradni natječaj) – La PIEL
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
Silikonski kist za lice
Silikonski kist za lice
€10,60
Traka za kosu
Traka za kosu
€11,95

#JaSamDijamant (kampanja i kreativni nagradni natječaj)

Hej ti, hej ljepotice! 

Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, i zato smo odlučili pokrenuti kampanju kako bismo osnažili i ohrabrili žene, međusobno jedna drugu, tako da počnemo prvo od nas samih.
 
Uvijek smo prekritične i preoštre prema sebi. Vrijeme je da okrenemo ploču i promijenimo stvari. I motiviramo i druge – jer znate kako se kaže: “Kad se male ruke slože, sve se može...” Vrijeme je da sve glasnije i češće ističemo, makar pred samom sobom, ono zbog čega smo posebne i što smatramo svojim vrlinama. 

 

2 + 1 GRATIS Dijamantne bombe za kupanje 

OBAVIJEST! 
Obavještavamo vas da se PRODULJUJE ROK nagradnog natječaja „La PIEL - osvoji dijamantne prstene u vrijednosti od čak 25 000 kn“ te vaše FB i/ili IG objave objavljene sukladno s pravilima nagradnog natječaja, prikupljamo do 28.02.2021.

Nakon toga ćemo odabrati najljepše i najiskrenije objave, a ime dobitnika ćemo objaviti 01.03.2021. na našoj web stranici, te FB (La PIEL) i IG profilu (la_piel).

 

GLAVNI KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ u kojem možeš... OSVOJITI DIJAMANTNE PRSTENE U VRIJEDNOSTI OD ČAK 25 000 KN!!

Trajanje nagradnog natječaja:
Nagradni natječaj traje od 26.12.2020. - 28.02.2021. godine. Odabir dobitnika
nagradnog natječaja bit će javan i objavljen na našoj web stranici te FB (La PIEL) i IG (la_piel) profilu 01.03.2021. 

Ostale informacije o nagradnom natječaju pročitaj u nastavku:

Način sudjelovanja:

  1. Napravi fotku ili video tebi najzanimljivijeg trenutka sa svojom omiljenom dijamantnom bombom za kupanje (obojana voda, prsten, što god želiš).
  2. Objavi to na svojem IG ili FB feed-u (ili oboje) i napiši koje 3 stvari najviše voliš kod sebe (3 stvari ili osobine, fizičke ili karakterne) ili 3 stvari na kojima si zahvalna i pridruži se našoj kampanji #JaSamDijamant u kojoj se mi kao žene međusobno podržavamo, ali i radimo na osvještavanju ljubavi prema sebi, pa tako i na svom samopouzdanju.
  3. Stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA i tag @la_piel, i pozovi i ostale da se uključe. Možeš tagati i neku prijateljicu, sestru i izazvati ih na isti challenge!

KLIKNI - Dijamantne bombe  za kupanje 

Estetski najljepšim i najiskrenijim objavama, poklanjamo čak 5 dijamantnih prstena!

Kampanja traje od 26.12.2020. - 28.02.2021. Proglašenje 01.03.2021.

VAŽNO! Profil vam treba biti otključan i objava mora biti objavljena u periodu trajanja kampanje, kako bismo mogli naći vašu objavu.

*edit
Nagradni natječaj je završio, a dobitnice su:

@annabella.makeup (IG)
@susie.hr (IG)
@hanaivancic (IG)
@goranaradin.gr (IG)
@tanja_kosara (FB)

________________________________________________

Imali smo i.... KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ koji je trajao do 23.01.2021. gdje smo poklonili 20 NAGRADA IZNENAĐENJA!

PRAVILA:

  1. Objavi bilo koju svoju sliku (koja je tevbi draga) na Instagram ili Facebook FEED i napiši koje 3 stvari voliš kod sebe: nešto što voliš kod sebe, makar to bila najmanja sitnica, što fizički, što kao karakterna osobina. Ili 3 stvari na kojima si zahvalna. 
  2. Tag La PIEL i stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA (IG: @la_piel, FB: La PIEL)
  3. Izazovi na ovaj challenge i prijateljicu, sestru, mamu tako da i nju tagaš... bilo koga kome želiš poručiti da je i ona “dijamant” i tebi jako vrijedna i važna.

 

 

 

SRETNO SVIMA!!
Vaš La PIEL tim <3

 

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.