#JaSamDijamant (kampanja i kreativni nagradni natječaj)

Hej ti, hej ljepotice! 

Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, i zato smo odlučili pokrenuti kampanju kako bismo osnažili i ohrabrili žene, međusobno jedna drugu, tako da počnemo prvo od nas samih.  

Uvijek smo prekritične i preoštre prema sebi. Vrijeme je da okrenemo ploču i promijenimo stvari. I motiviramo i druge – jer znate kako se kaže: “Kad se male ruke slože, sve se može...” Vrijeme je da sve glasnije i češće ističemo, makar pred samom sobom, ono zbog čega smo posebne i što smatramo svojim vrlinama. 

 

 

KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ br.1 (traje do 23.1.2021.)

20 NAGRADA IZNENAĐENJA, proglašenje 25.1.2021.!

  1. Objavi bilo koju svoju sliku (koja je tevbi draga) na Instagram ili Facebook FEED i napiši koje 3 stvari voliš kod sebe: nešto što voliš kod sebe, makar to bila najmanja sitnica, što fizički, što kao karakterna osobina. Ili 3 stvari na kojima si zahvalna. 
  2. Tag La PIEL i stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA (IG: @la_piel, FB: La PIEL by Lana J.)
  3. Izazovi na ovaj challenge i prijateljicu, sestru, mamu tako da i nju tagaš... bilo koga kome želiš poručiti da je i ona “dijamant” i tebi jako vrijedna i važna.

 

25.1. ćemo vas čak 20 nagraditi poklonom iznenađenja ukoliko se uključite u ovu kampanju i podijelite svoju priču najkasnije do tada. 

Profil vam treba biti otključan i objava mora biti objavljena u periodu trajanja kampanje, kako bismo mogli naći vašu objavu.

 2 + 1 GRATIS Dijamantne bombe za kupanje 

 

KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ br. 2: 

OSVOJI DIJAMANTNE PRSTENE U VRIJEDNOSTI OD ČAK 25 000 KN!!

  1. Napravi fotku ili video tebi najzanimljivijeg trenutka sa svojom omiljenom dijamantnom bombom za kupanje (obojana voda, prsten, što god želiš).
  2. Objavi to na IG ili FB FEED (ili oboje) i napiši koje 3 stvari najviše voliš kod sebe (3 stvari ili osobine, fizičke ili karakterne) i pridruži se našoj kampanji #JaSamDijamant u kojoj se mi kao žene međusobno podržavamo, ali i radimo na osvještavanju ljubavi prema sebi, pa tako i na svom samopouzdanju.
  3. Stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA i tag @la_piel, i pozovi i ostale da se uključe. Možeš tagati i neku prijateljicu, sestru i izazvati ih na isti challenge!

KLIKNI - Dijamantne bombe  za kupanje 

Estetski najljepšim i najiskrenijim objavama, poklanjamo čak 5 dijamantnih prstena!

Kampanja traje od 26.12.2020. - 14.2.2021. Proglašenje 15.2.2021.

Profil vam treba biti otključan i objava mora biti objavljena u periodu trajanja kampanje, kako bismo mogli naći vašu objavu.

 

SRETNO SVIMA!!
Vaš La PIEL tim <3

 

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najskuplje sastojke najviše i najčišće kvalitete koji će duboko njegovati vaše tijelo.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih djevojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.