Pravila o privatnosti – La PIEL

Pravila o privatnosti

 

IZJAVA O PRIVATNOSTIZaštita Vaše privatnosti je naš prioritet, molimo Vas da ove Informacije pažljivo pročitate!

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Poduzeće se obvezuje da će osigurati povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske prodavaonice. Poduzeće će prikupljene osobne podatke koristiti isključivo za obavljanje usluga koje nudi. Poduzeće poštuje povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske prodavaonice, stoga će poduzeti sve što je potrebno kako bi ih se zaštitilo od bilo kakvih kršenja i zloupotreba. Osobni podaci korisnika jesu jedno od područja kojemu poduzeće posvećuje znatnu skrb i pozornost jer je svjesno osjetljive prirode toga područja.

UPORABA OSOBNIH PODATAKA

Poduzeće za potrebe obavljanja usluga koje nudi prikuplja, vodi, obrađuje i pohranjuje ove korisnikove podatke:

  • ime i prezime
  • adresa za dostavu
  • naziv firme, odnosno pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba)
  • porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba)
  • adresu elektroničke pošte (korisničko ime)
  • lozinku u šifriranom obliku
  • kontaktni broj telefona
  • druge podatke koje korisnik dobrovoljno unosi u obrasce u internetskoj prodavaonici
  • druge podatke koje korisnik dobrovoljno dodaje naknadno u svojem profilu

Za pravilnost, potpunost i ažurnost podataka koje unose korisnici, poduzeće ne odgovara.
Ponuđač ne posreduje podatke trećim osobama, osim ugovornim izvođačima s kojima je sklopio ugovor o zaštiti osobnih podataka i koji imaju ugovornu obvezu uvažavanja jednakih standarda zaštite osobnih podataka, kao i ponuđač.
Ponuđač prikuplja osobne podatke uz izričito dopuštenje, odnosno suglasnost pojedinaca. Suglasnosti se čuva s njihovim sadržajem i sadržajem obrasca s kojim je dobivena.
Zbirke osobnih podataka ponuđač čuva na području Republike Hrvatske te ih ne prenosi u druge države.

NAMJENA KORIŠTENJA:

Osobni podaci dobiveni preko web stranice www.mylapiel.com su namjenjeni isključivo za potrebu online kupnje te se koriste isključivo za izvedbu i dostavu narudžbe.


Kako mogu povući moj pristanak?
Ako se nakon što ste se uključili, promijenite  svoje mišljenje, možete povući vašu suglasnost da vas kontaktiramo, za kontinuirano prikupljanje, korištenje ili otkrivanje vaših podataka u bilo koje vrijeme, kontaktirajte nas na e-mail: info@mail.mylapiel.com

 SHOPIFY

Naša trgovina je domaćin na Shopify-u. Oni nam pružaju platformu za e-trgovinu na mreži koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga.
Vaši se podaci pohranjuju putem skladištenja podataka tvrtke Shopify, baza podataka i opće aplikacije Shopify. Pohranjuju vaše podatke na sigurnom poslužitelju sa zaštitom.

PLAĆANJE

Ako odaberete izravni pristup za plaćanje da biste dovršili kupnju, Shopify pohranjuje podatke o vašoj kreditnoj kartici. Šifriran je putem Standarda za sigurnost podataka industrije plaćanja (PCI-DSS). Podaci o kupovnoj transakciji pohranjuju se samo koliko je potrebno za dovršenje transakcije kupnje. Nakon što završite, vaši podaci o transakciji kupnje brišu se.
Svi izravni pristupnici plaćanja pridržavaju se standarda koje je postavio PCI-DSS, a upravlja ih PCI Security Standards Council, što je zajednički napor brandova poput Visa, Mastercard, American Express i Discover.
PCI-DSS zahtjevi pomažu osigurati sigurno upravljanje podacima o kreditnoj kartici od strane naše trgovine i njegovih davatelja usluga.
Da biste saznali više, možete pročitati i uvjete pružanja usluge Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) ili Izjava o privatnosti (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SIGURNOST


Kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, poduzimamo razumne mjere opreza i slijedimo najbolje primjere iz prakse kako bismo se uvjerili da se ne neprimjereno izgubili, zloupotrijebili, pristupili, otkrili, izmijenili ili uništili.
Ako nam date podatke o vašoj kreditnoj kartici, informacije su šifrirane pomoću tehnologije sigurne socket layer (SSL) i pohranjene s AES-256 šifriranjem. Iako nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili elektroničke pohrane nije 100% sigurna, slijedimo sve zahtjeve PCI-DSS-a i provedemo dodatne opće prihvaćene industrijske standarde.

 COOKIES/KOLAČIĆI

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računala prilikom posjeta našega web-mjesta i ne štetu vašoj strojnoj ili programskoj opremi. Njihova je pohrana pod potpunim nadzorom tražilice koju koristi korisnik - tamo se pohrana kolačića može po želji ograničiti ili onemogućiti.

Kolačići nisu štetni i uvijek su vremenski ograničeni.

Internetska stranica www.mylapiel.com za rad stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke, ali prate aktivnosti posjetitelja i zanimanje u svrhu osiguravanja boljeg korisnikova iskustva. S uporabom internetske stranice posjetitelji daju suglasnost s njihovom uporabom.

Evo popisa kolačića koje koristimo. Ovdje smo ih naveli kako biste mogli odabrati želite li isključiti kolačiće ili ne.
_session_id, jedinstveni tokenski, sesijski, Omogućuje Shopifyu da pohrani informacije o vašoj sesiji (referrer, odredišna stranica itd.).
_shopify_visit, nema podataka, trajno 30 minuta od zadnjeg posjeta, koristi se internim statistikama našeg pružatelja internetskih usluga za bilježenje broja posjeta
_shopify_uniq, nema podataka, istječe u ponoć (u odnosu na posjetitelja) sljedećeg dana, broji broj posjeta trgovini od jednog klijenta.
košarica, jedinstveni tok, djeluje unutar 2 tjedna, pohranjuje informacije o sadržaju vaše košarice.
_secure_session_id, jedinstveni token, sesija
storefront_digest, jedinstveni tok, neograničen. Ako trgovina ima lozinku, to se koristi za utvrđivanje ima li trenutni posjetitelj pristup.


KORŠITENJE CORVUSPAY-A

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

PITANJA I KONTAKTNE INFORMACIJE

Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati sve osobne podatke koje imamo o vama, prijaviti pritužbu ili jednostavno zatražiti dodatne informacije, obratite se našem službeniku za poštivanje privatnosti na e-mail: info@mail.mylapiel.com

Ova stranica koristi kolačiće kako bi zaštitili Vaše podatke, prihvaćanjem kolačića pristajete da koristimo Vaše podatke kako bi Vam pružili najbolje iskustvo na stranici. Saznaj više
Prihvaćam