Orahovo ulje za sve probleme

ORAHOVO ULJE ZA SVE NAŠE PROBLEME

Iako se većina nas u svakodnevnoj uporabi susreće s konzumiranjem plodova oraha, danas se sve više koristi i kao orahovo ulje. Razlog tome zasigurno su brojne zdravstvene dobrobiti kojima djeluje na organizam. Također, koristi se i kao prirodni lijek u kozmetici. 

ORAHOVO ULJE ZA KOŽU i LICE

Ulje oraha bogato je nezasićenim masnim kiselinama i odličan je izvor omega 3 masnih kiselina. Mnoštvo vitamina nalazi se ulju, kao što su vitamini B, C, i E. Od minerala u njemu nalazimo željezo, kalcij, selen, magnezij, fosfor i cink.

Konzumiranjem ulja riješit ćete se problema s jetrom, problema s disanjem kod bolesti dišnog sustava te je dobro kod čišćenja jetre. Smanjit ćete rizik od bolesti srca i krvožilnog sustava, smanjiti razinu triglicerida i kolesterola. Ako imate problema s oslabljenom cirkulacijom preporučamo korištenje orahovog ulja. Ono će spriječiti i pojavu raka, posebno raka dojke kod žena i raka prostate kod muškaraca. Poboljšat će rad mozga i pamćenje pa se posebno preporučuje kod stresnih situacija, a dobro je i za nesanicu i za reguliranje krvnog tlaka. Održava pravilnu razinu hormona i smatra se jednim od najvaćih antioksidansa, osobito kada ga usporedimo s drugim orašastim plodovima.

Sve dobrobiti orahovog ulja danas možete ostvariti s našim multinamjenskim brončanim Beach BABE-om. To je maslac-ulje koji osim orahovog sadrži i kokosovoarganovo, ulje mrkve i ulje masline. Obogaćeno je i hijaluronom koji veže vodu na sebe i dubinski hidratizira kožu, vraća joj vlagu i elastičnost. Osim brončanog, Unicorn Beach BABE također sadrži ulje oraha, ali i ulje badema, marelice, masline i sjemenki grožđa.

Beach BABE ulje by La PIEL

Orahovo ulje za lice

Ovo  su glavna svojstava ulja od oraha koja ga čine tako posebnim za lice: antibakterijsko, antioksidativno i protuupalno.

  • Antioksidansi smanjuju pojavu bora i finih linija na koži usporavajući starenje. Antioksidansi sprečavaju nastanak i popravljaju već nastala oštećenja na stanicama i tkivima. Oni djeluju tako što usporavaju i sprečavaju djelovanje slobodnih radikala koji izazivaju oksidaciju-proces zbog kog nastaju oštećenja. Slobodni radikali se neprekidno stvaraju u organizmu kao produkti metabolizma, stoga je neophodno da stalno nadoknađujemo zalihe antioksidanata jer oni blokiraju utjecaj slobodnih radikala i zbog toga se smatraju anti-age sastojcima.
  • Antibakterijska komponenta štiti kožu od patogena koji konstantno bombarduju najveći i najizloženiji ljudski organ.
  • Najzad, protivupalna priroda orahovog ulja deluje umirujuće na kožu bilo da je reč o uobičajenim upalnim procesima u vidu bubuljica ili hroničnim problemima kao što su ekcem i psorijaza.
  • Vitamini B1, B2 i B3 koje orahovo ulje sadrži štite kožu od preranog starenja. Ono je takođe bogato i vitaminom E koji je visokoefikasan antioksidant. Vitamin E zapravo ubrzava delovanje vitamina B a našu kožu čini čvršćom i mlađom.
  • Orah je bogat selenom , fosforom, magnezijumom, cinkom , gvožđem i kalcijumon. Ovi minerali su veoma važni za regulaciju izlučivanja hormona u ljudskom telu. Što znači da kvalitetno ulju oraha možete piti da biste izbalansirali hormone. Dobar hormonalni balans je prvi uslov za blistavu kožu.

Posebno dobar učinak ovo ulje ima na tiroidnu žlezdu.

  • Nezasićene masne kiseline iz ulja od oraha su hidriraju kožu pa ga preporučujemo posebno ako vam je lice suvo. Masirajte kožu lica sa posebnim akcentom na predeo zahvaćen borama. Idite na spavanje ostavljajući ulje da deluje tokom noći. Ovo ulje nije masno, brzo se absorbuje i suši i neće vam zapušiti pore.

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo najskuplje sastojke najviše i najčišće kvalitete koji će duboko njegovati vaše tijelo.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih djevojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.