TIHI UBOJICA – La PIEL
VAŠA KOŠARICA
No item added.
Uspješno! Popust se primjenjuje na naplati.
Kod nije valjan.
Primjeni kod
Nastavi kupovinu
''KISS ME'' lip balm
''KISS ME'' lip balm
€3,45
25,99 HRK
Coffee BABE
Coffee BABE
€19,80
149,18 HRK

TIHI UBOJICA

  • Ponedjeljak, 7.11.
  • 06:22 ujutro.

"Smrznuta", ali zadovoljna. Izašla sam iz tog tuša kao pobjednik. "Uspjelaaa sam" - sretno vrišti mala Lana u meni. Moram priznati, dobar početak dana - oblačim se i pjevam "Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'". Danas sam godinu starija, ali i godinu mudrija. 

To sam ja. Jutarnji tip i vodim vječito utrku sa svojim mislima, zadacima i planovima. I laptop se već zagrijao, a moje misli u šestoj brzini. Teško se i sporo gasim i zato je ovo jedna od stvari u koju ulazim i ja. Zajedno s vama krećem u ovu avanturu od 30 dana i u izazov koji se zove #PomicemSvojeGranice. Svaki ponedjeljak će biti tema o kojoj ću pisati, a neke su i mene “uzdrmale” i o nekima nisam nikad pričala. Do sada. 

Uopće nije važno imate li sličnosti s mojim životom i koji ste tip, nije važno poistovjećujete li se s mojom svakodnevnicom jer u jednoj stvari smo svi jednaki: a to je da se svatko od nas s nečim bori. Svi imamo svoje osobne izazove koje moramo savladati.

Kako smo i čime do sada mjerili svoje uspjehe? Titulom koju imamo i plaćom (ili autom koji vozimo, stanom/kućom u kojoj živimo i materijalnim stvarima s kojima se dokazujemo i drugima i sebi). 

Danas, to se mijenja. Biti uspješan znači dobro izbalansirati svoj život. U kojem ima svega pomalo. To je jedna od mojih želja na današnji dan, kad mi je rođendan. Uspješan biti znači voditi računa o sebi, o svom mentalnom i fizičkom zdravlju, odvojiti vrijeme za stvari koje nas vesele, imati i raditi posao i da, super je imati neku titulu i plaću koja nas zadovoljava, ali važno je i pronaći svoju svrhu i svoj mir.

Je li lako biti uspješan? Nije. Jesam li ja uspješna? Na papiru bi mogli reći da da, u glavama drugih ljudi? Vjerojatno. U svojoj? Još ne u potpunosti. I zato ovaj izazov, jedan od mnogih u koje sam se "bacila". Nema ljepšeg osjećaja i zadovoljstva nego micati se s mjesta, otkrivati neke nove dimenzije, upoznavati sebe, izazivati sebe, malo se odmaknuti od onog što smo svaki dan i onog što ponavljamo non stop, u krug.

Zona komfora. U njoj je ugodno, komotno i toplo, lako se i lijepo ušuškaš u nju... ali ona je tihi ubojica. Ubojica osobnog razvoja i napretka. I zato se nikad ne bih vratila u dvadesete, sada je toliko ljepše i bolje biti u svojoj koži. Draža sam sebi, imam bolje mišljenje o sebi, samu sebe sam vodila za ruku sve ove godine i bila sebi prijateljica koliko god sam mogla. Čitala, učila, istraživala...

I zato ovaj IZAZOV. Da nas katapultira iz zone komfora, da sami vidimo koliko smo se "uljuljkali" i koliko smo zapravo mentalno jaki. Izloži se nečemu što ti nije ugodno i vidi koliko si u stanju snagom volje prevladati to i izdržati. Tko se boji hladnog tuša još? :-D

Savršen test za svakog od nas. Pogledaj na sebe iz neke druge perspektive i vidi gdje si slab. I onda "ojačaj taj mišić". Dan za danom, pomalo.. A kad imaš volju, kad imaš snagu uma - ne postoji to što ne možeš ostvariti. I ako ništa, bit ćemo svi zajedno ovaj mjesec "u istom sosu" :). U toj istoj hladnoj vodi, pod tim istim hladnim tušem koji baš oslobađa... Kolektivna energija je užasno moćna stvar. 3, 2, 1, KREĆEMO! <3

Pišite svoja iskustva i kako je prošlo, ispod u komentare, pratimo se! 

PROČITAJ VIŠE O IZAZOVU: OVDJE

 


3 komentara

  • Ja to mogu,ja to hoću i ja sam to uspjela….ponosna na sebe što se hladnom vodom tuširam….hvala ti…jer da nisam vidjela tebe i da nisi potaknula nešto u meni ne bi ni ja 💓

    Kristina
  • Odradila 6x tusiranje i odusevljena sam! Hvala na ovom izazovu!

    Maja
  • Upisuje li se možda u Guinnessovu knjigu rekorda i broj psovki koje uspiješ izgovoriti tokom tih 30 sekundi? 🤣
    Treće jutro je iza mene a ovaj puta sam uspjela i kosu oprati tako da bi se mogla upisati i u “dugometražnu” kategoriju te iste knjige 🙈💪

    Suzy

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 € (301,4 kn) i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ne sviđa Vam se proizvod koji ste kupili? Pošaljite ga nazad i vraćamo Vam novac.

STRUČNOST I SIGURNOST

Vaša koža nam je najbitnija. Zbog toga koristimo samo visokokvalitetne sastojke koji dubinski njeguju Vašu kožu tijela i lica.

ODLIČNA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici tisuća predivnih i njegovanih žena koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.